dot_animation
26.5.2024
2:10

Mobilsamtaler optages digitalt

Med den nye Voicebird kan man optage begge sider af mobilsamtaler

Voicebird er et nyt produkt, en avanceret Bluetooth recorder beregnet til at optage samtaler på mobiltelefoner, som er udviklet i et samarbejde mellem Voicebird ApS og designvirksomheden Artlinco med speciale i innovation og produktudvikling. Produktet blev lanceret den 25. februar 2013 på Mobile World Congress 2013 i Barcelona, og hele forløbet fra idé og to travle erhvervsfolks ønske om/behov for at kunne optage mobilsamtaler til lanceringen på den verdensomspændende messe er et godt eksempel på, hvordan man gerne arbejder hos Artlinco.


seMere

Ny dansk chip kan reducere roaming-omkostninger

Interfone, der gør det billigere at snakke i mobiltelefon på tværs af landegrænser, vurderes til at have store chancer for global succes og kan blive et nyt dansk tele-eventyr

En ny dansk opfindelse gør det nu muligt at reducere omkostningerne til mobiltelefoni hen over landegrænser, også kaldet roaming. Ved at montere en Interfone, en lille chip, oven på mobiltelefonens SIM-kort får man minuttakster på mellem 0,75 kr. og 2,50 kr. – i stedet for minuttakter på 3,65 kr. inden for EU og på helt op til 35,00 kr. i og til lande uden for EU.


seMere