dot_animation
26.5.2024
1:7

Udvikler ud fra hjernescanninger

Nyt samarbejde med en af verdens førende forskere inden for neuromarketing giver Artlinco mulighed for at designe, udvikle og teste produkter og emballager baseret på kroppens signaler

Hvert sekund påvirkes vores sansesystem af 11.000.000 indtryk. I realiteten har vi dog kun kapacitet til at behandle 40 indtryk i sekundet, hvilket betyder, at 99,99 pct. af sanseindtrykkene behandles ubevidst. Derfor handler vi hovedsageligt med udgangspunkt i vores følelser, frem for at ræsonnere rationelt over vores handlinger. Disse emotionelle værdier kan måles, så al støj, der ellers kommer, når man spørger mennesket direkte, forsvinder, og man står tilbage med den sande viden.


seMere

Glem ikke det, der ligger uden om

Innovation handler om helheden, siger kreativ direktør og partner i designvirksomheden Artlinco

- Mange arbejder kun med det tekniske, med produktet, men glemmer alt det, der ligger uden om. Innovation handler om helheden. Man skal tænke sit produkt ind i en kontekst, for der er så mange ting, som har indflydelse på folks beslutning om at købe. Det nytter ikke noget, at man har verdens bedste produkt, hvis man eksempelvis sætter verdens dårligste sælger til at sælge det eller putter det i en helt forkert emballage.


seMere

Tænker i værdikæder

CPH Design kom langt rundt, da firmaet designede og innoverede verdens første fuldautomatiske bagagesystem til lufthavne

Hos CPH Design tænker man i værdikæder og processer, når man designer og innoverer for sine kunder. Det er vigtigt at komme rundt om det hele – levering, service osv. – og ikke kun fokusere på produktet, lyder det fra adm. direktør Lars Thøgersen. 


seMere

Innovation er nytænkning med bundlinje

Og Lars Thøgersen, adm. direktør i CPH Design, siger videre, at den gode idé er den bedste idés værste fjende

- Innovation handler om at lande noget på bundlinjen. Det er et erhvervsmæssigt og økonomisk begreb. Derfor lyder min definition sådan: Innovation er nytænkning med bundlinje.

Det siger Lars Thøgersen, adm. direktør, industriel designer og grundlægger af CPH Design, der er et design- og innovationsfirma, som tilbyder et bredt spektrum af services inden for design til industrien og private og offentlige organisationer. Han er en mand med skarpe meninger om innovation og mange års erfaring at have dem i.


seMere