dot_animation
23.6.2024
13:13

DLG og Innordic International i europæisk samarbejde

DLG’s hestebrand, Equsana, overtager alle europæiske salgsrettigheder

En ny aftale mellem DLG og Innordic International A/S betyder, at DLG’s hestebrand, Equsana, overtager alle europæiske salgsrettigheder til Innordics produkter. Desuden indebærer aftalen, at 13 af Innordics populære hesteprodukter fremover (fra og med oktober) er at finde i alle DLG-kæden Land & Fritids 63 butikker. 


seMere

Betragtelig millionomsætning stiger markant den kommende tid

Innordic International A/S lancerer to nye produkter med et enormt potentiale i 2012

Det må vist siges at være en stor præstation at have nået en betragtelig millionomsætning blot to år efter sit firmas start (forud var gået to år, som stort set kun blev brugt til produktudvikling). Men det begynder at blive svært at sætte ord på, når indehaveren af Innordic International A/S, Svenning Tvede, nøgternt konstaterer, at omsætningen kommer til at stige markant den kommende tid – inden udgangen af 2013.


seMere

”Innovation with care” og produkter, der virker

Innordic International A/S har meget fokus på hestens velvære og har ramt plet med alle sine produkter

Kompeet. GreenTrack. StrongStep. StrongSkin. Nutreet. Frostaid. Det er hovedproduktgrupperne, der har skaffet Innordic International A/S stor succes i hestebranchen worldwide. Og alle er udviklet af firmaets indehaver Svenning Tvede selv. 


seMere

Succes i hestebranchen worldwide

En idé opstået under døtrenes ridning blev til et nyt produkt og starten på Innordic International A/S

Det er nordfynsk idyl, så det batter. Vejen, omkranset af frit voksende højt græs og vilde planter, er så smal, at selv passagen af en modkørende cyklist vil kræve lidt ekstra opmærksomhed. Indtrykket af idyl fastholdes ved ankomsten til Torupvej 45 lidt uden for Skamby. Et nedlagt landbrug er omdannet til et ”paradis på jord” for mennesker og heste, og i et hjørne af en tidligere staldbygning er der indrettet et beskedent, men topmoderne kontor med seks arbejdspladser.


seMere