dot_animation
17.7.2024
19:16

Vil ”knokle på” med innovation

LogoPaint A/S har selv skabt det, man er blevet til, og fremadrettet vil man skabe værdi for kunderne gennem endnu mere innovation

- Vi har selv skabt det, vi er blevet til. Og vi vil holde, hvad der i dag er en solid forretning, vedlige ved at innovere. Derfor agter vi at ”knokle på” med innovation de kommende år.

Sådan udtaler Christian Søndergaard, partner og direktør med ansvar for drift, udvikling og innovation i LogoPaint A/S i Vejle.


seMere

Lysindfald blev til lys idé – og en verdensetter

Historien om LogoPaint A/S kommer rundt om en usædvanlig gang innovation, op- og nedture, slagsmål om patentrettigheder, en ”forsinket” finanskrise og gedigen succes

Han nyder en stille øl på et værtshus. Lyset, der kommer ind gennem vinduet, danner skyggen af et logo på teknisk tegner Erik Thomsens glas og rammer hans ene hånd. En idé begynder at spire. Ved at strække bogstaverne i et logo i overensstemmelse med syns(kamera)vinklen kan man få logoet til at ”springe op” fra et fladt underlag og blive synligt ligesom på et opretstående skilt. Idéen om at lave 3D reklamemateriale, som i dag kendes fra et stort antal sportsarenaer verden over, er født – og det samme er fundamentet for LogoPaint A/S, der i dag er nummer ét i verden på sit felt.


seMere

Otte års udviklingsarbejde bag største ordre nogensinde

KH Microflex A/S har udviklet ny maskine til DuPont efter en faseopdelt innovationsproces

Otte års udviklingssamarbejde med den amerikanske koncern DuPont har resulteret i den største ordre nogensinde til KH Microflex A/S i Ringe. En ordre der forventes at kunne indbringe den fynske virksomhed et trecifret millionbeløb.


seMere

Rammeaftale for de næste fem år

KH Microflex A/S forventer at skulle levere omkring 60 stk. af ny maskine, en såkaldt ”FAST round processor”, der arbejder med rund kliché i stedet for flad

Aftalen, KH Microflex A/S har indgået med DuPont, er en rammeaftale, som forventes at betyde leverance af omkring 60 maskiner, såkaldte ”Fast round processorer”, til den amerikanske koncern. Måske flere, måske færre – det afhænger af, hvor godt amerikanerne lykkes med at sælge deres nye rundsleeves (klichéer) til kunder over hele verden henover de næste fem år. Rundsleeves skal erstatte de polymerplader, som hidtil er blevet brugt i forbindelse med trykprocesser.


seMere

Det startede med tegninger på serviet

Søren Jørgensen var i starten af 1990’erne – som medarbejder og smed – med til at udvikle en montagemaskine, der reelt lagde grundstenen til hans firma KH Microflex A/S

Fra lokalt smedefirma til international aktør inden for innovation, design og produktion af maskiner til den grafiske branche. Fra tegninger på en serviet til dokumentationsmateriale på flere hundrede sider (600 sider er ”rekorden” til dato).


seMere

Konkurrerer ikke på pris, men innovation

Desuden er små stykantal og et stort behov for ændringer vigtige konkurrenceparametre for KH Microflex A/S

- Vi kan ikke konkurrere på pris, men derimod på innovation. Et lille stykantal og et stort behov for variationer og ændringer er andre væsentlige årsager til, at grafiske virksomheder i hele verden vælger at handle med os.


seMere