dot_animation
23.6.2024
13:57


Opsamler idéerne i Produktforum

Dansk Mink Papir A/S ping-pong’er hele tiden med minkavlerne om, hvad deres behov er 

- Vi udvikler hurtigt, søger hele tiden noget, andre ikke kan levere, går forrest med kvalitet og produktegenskaber. Derfor er vi konstant på jagt efter nye idéer og er ude hos minkavlerne for at se, i hvilken retning tendensen går. De input, vi får, sendes direkte i vores Produktforum, og derfra er der ikke lang vej til nylanceringer.  


seMere

Innovativ adfærd og 80 pct. markedsandel på verdensplan

Dansk Mink Papir A/S lancerede i 2004 FIX-2 konceptet, som i dag genererer ca. halvdelen af omsætningen

Det begyndte med en opfindelse. Taneposer til minkavlere – poser af papir, der bruges med det formål at fjerne mest muligt fedt og fugt fra minkskind og i dag sælges over hele verden i et tocifret antal millioner. Siden er det gået slag i slag. Nye produkter er kommet til, eksisterende er blevet videreudviklet. Innovation i rendyrket form. Hos Dansk Mink Papir A/S beskriver man det selv med ordene ”vækst skabt gennem innovativ adfærd”, hvor trådene samles i et såkaldt Produktforum. 


seMere

10.000 nye arbejdspladser i Danmark

Det kan blive en realitet inden for pelsbranchen i løbet af de næste otte-ti år, mener direktør Jens Jørgen Madsen og begrunder sin optimisme med specielt én dansk opfindelse

- Pelsbranchen kan skabe op imod 10.000 nye arbejdsplader herhjemme i løbet af de næste otte-ti år. Hvis vi – det danske samfund, regeringen, kommunerne – vil. Og vil vi ikke, går arbejdspladserne til andre lande.


seMere