dot_animation
28.3.2024
21:46
Søg på brancher
facebook

Virksomheder blev matchet med stor succes

Der var fuld fart på forretningsmøderne, da Building Green 2012 for første gang bød på matchmaking mellem byggebranchens virksomheder

Med 85 deltagere og over hundrede møder var der travlhed fra starten i det nye mødeområde på Building Green 2012, Building Green Connections.  Konceptet bag Building Green Connections er egentlig ganske simpelt. Udstillere og besøgende kunne op til messen booke møder med hinanden online, og under selve messen havde deltagerne 20 minutters 1:1 møder, hvor de kunne lære hinanden at kende. Og det var noget, der var populært.

- Det er et super koncept. Vi har på kort tid haft en masse spændende møder med potentielle kunder og samarbejdspartnere, fortæller Anders Sørensen, R/D & Innovation Manager i Gaia Solar A/S.

Anders Sørensen bliver bakket op af Kenneth Præstholm fra Superwood® - VIDA Wood DK.

- Det er en rigtig god måde at komme i snak med de rigtige mennesker på og samtidig en fantastisk mulighed for at få styrket sit faglige netværk og skabe nye samarbejdsmuligheder, siger Kenneth Præstholm.

Tilfredse initiativtagere

Kaspar Nielsen, projektleder i Enterprise Europe Network, som står bag Building Green fagmessen for bæredygtigt byggeri, tilføjer:

- Vi har masser af erfaring med konceptet på bl.a. Ecobuild i London, men vi var selvfølgelig lidt spændte på, hvordan den danske byggebranche ville tage imod det. Men vi har modtaget så mange positive tilbagemeldinger fra deltagerene, at vi allerede nu kigger på muligheden for at gentage succesen på Building Green i 2013.

Fra initiativtageren, InnoBYG, som bl.a. har fokus på at skabe matchmaking i branchen, var sekretariatsleder Christine Larsen heller ikke i tvivl om behovet for og værdien af Building Green Connections.

- Flere af vores medlemmer har efterspurgt muligheden for at deltage i styrede matchmakingevents, og vi synes, det var oplagt at holde en sådan event på en fagmesse for bæredygtigt byggeri, som i forvejen samler hele branchen, forklarer Christine Larsen og fortæller, at InnoBYG både har en stand på messen og deltager i matchmakingmøder.

Oktober 2012

 

Kenneth Præstholm fra Superwood® - VIDA Wood DK og Lone Wiggers fra Arkitekt-firmaet C.F. Møller holder møde.