dot_animation
6.6.2020
1:16
Søg på brancher
facebook

Slut med langvarige og fejlslagne ERP projekter

Ved at kombinere GITS Rapid Instant og GITS Konvertering er det blevet muligt at lave en konverteringsproces step by step

Erfaringerne bag det nye implementerings-produkt GITS Rapid Instant, der er udviklet af IT-firmaet GITS, kommer fra projekter hos landets største banker og private erhvervsvirksomheder. Og bruges med succes på selv de mindste projekter til de største internationale projekter. 

GITS påbegyndte allerede tilbage i 2008 at automatisere og effektivisere hele strukturen i forbindelse med ERP opgraderinger og ERP skift. Ved opgradering og skift af ERP platform, system eller version, er et af de mest centrale områder, men samtidig en af de mest ømtålige øvelser, som følger med flytning af eksisterende og vigtige data til den nye platform. GITS har igennem årene udviklet et værktøj, som klarlægger og sikrer denne proces.

De fleste kunder benytter et ERP projekt til at få ”vasket” sine data, men ønsker samtidig at bibeholde relevant information fra den gamle løsning og få denne vigtige information ført med over i den nye ERP løsning. En normal konvertering giver alene mulighed for at hente stamdata med fra det gamle system.

Intelligent motor

Ved at skabe en intelligent motor er det blevet muligt sammen med GITS at lave en konverteringsproces step by step. GITS har i forbindelse med konverteringsmotoren bl.a. mulighed for at få stamdata og finansielle informationer med til det nye ERP system.

GITS konverteringsmotor håndterer konvertering af stamdata, men også af økonomiske transaktioner. Det betyder, at man i sin nye ERP løsning kan trække KPI’er, som også baserer sig på historiske data, og det uden at bygge et stort Data Warehouse eller trække på data fra den gamle løsning. ROI på en ERP implementering er dermed blevet væsentligt forbedret.

Ved at kombinere GITS konverteringsmotor med GITS Rapid Instant, som er en præ-opsætning af ERP systemet, bliver fokus flyttet fra at være teknisk baserede IT beslutninger til at være procesorienterede beslutninger, der baserer sig på det, som er det vigtigste i enhver implementering, nemlig virksomhedens kerneforretning.

På få måneder

Ved hjælp af ovennævnte kombination kan et ERP systemskifte foretages på få måneder, hvilket betyder en forbedret ROI, men også en væsentlig mindskelse af belastning på virksomhedens medarbejdere.

GITS Rapid Instant og GITS Konvertering tilbydes til virksomheder, som overvejer at implementere eller opgradere til den nyeste Microsoft AX løsning (Ax 2012 R2). Produkterne kan bruges ved skift fra ERP systemerne XAL, Aspect 4, SAP, IFS og Oracle. 

Januar 2013