dot_animation
19.4.2024
1:5
Søg på brancher
facebook

Ny serie af 2-hjuls universaltraktorer

Texas introducerer en række 2-hjuls universaltraktorer udviklet i Danmark til bl.a. fræsning, snerydning og fejning

Med den nye Pro Trac-serie har Texas udviklet en række professionelle 2-hjuls universaltraktorer i højeste kvalitet med kraftige motorer, unikke funktioner og perfekt ergonomi. Serien henvender sig til entreprenører, anlægsgartnere, landejendomme og vej- og parkarbejde, og er designet med fokus på kvalitet, holdbarhed, fleksibilitet og alsidighed.

Til Pro Trac-basismaskinen kan en række redskaber nemt og hurtigt tilkobles direkte på gearkassen via en lynkobling. Desuden er Pro Trac-serien udstyret med vendestyr, som gør det muligt at benytte redskaber både foran og bag maskinen. Skiftet sker nemt og hurtigt, uden at gearstangen behøver at blive afmonteret.

Pro Trac-serien er udstyret med en aluminiumsgearkasse med tandhjulstransmission, som gør konstruktionen utrolig stærk.

Serien er udviklet af danske ingeniører med over 50 års erfaring med have- og parkmaskiner og er blevet til som en del af Texas’ fokus på innovation og udvikling.

Pro Trac 950

Texas Pro Trac 950 fås både i en benzin- ogdieseludgave. Begge udgaver er udstyret med en kraftig Power Line motor med el-start. Det justérbare styr, de tre gear frem og bak og maskinernes vægtfordeling gør det muligt at arbejde med maskinen i mange timer hver dag.

Pro Trac 750

Texas Pro Trac 750 henvender sig til – udover professionelle – også til semiprofessionelle brugere, som ønsker en multitraktor til at løse en række udendørsopgaver. Pro Trac 750 fås ligeledes i en benzin- og dieseludgave med kraftige Power Line motorer. 750-serien har svingbar og justérbart styr, og udmærker sig ved mange anvendelsesmuligheder.

Tilbehør

Til Pro Trac-serien er der udviklet en række tilbehør. Texas har specialdesignet en fejekost med nylonbørster og en tråddiameter på 2.4 mm for Pro Trac 950 og 2.0 mm for Pro Trac 750. Fejekostens rotationshastighed og den optimale vinkling af børsterne sikrer optimal snerydning.

Den efterhængte fræser har en variabel arbejdsbredde på 37 – 68 cm og seks roterende knivsæt, som gør den ideel til opfræsning af større arealer.

En række redskaber til græs- og buskrydning er under udvikling og forventes klar i de kommende år.

Marts 2013

  Ny 2-hjuls universal-traktor i højeste kvalitet med kraftig motor, unikke funktioner og perfekt ergonomi.