dot_animation
6.6.2020
1:8
Søg på brancher
facebook

Nyt, online økonomisystem
til iværksættere

Dynaccount giver overblik over økonomien og gør det muligt at klare flere opgaver på egen hånd

Dynaccount er et nyt, online økonomisystem, som hjælper iværksættere med at få et bedre overblik over økonomien. Samtidig gør systemet det muligt at klare flere opgaver på egen hånd, fordi det har masser af funktionalitet, som er let at overskue og anvende.

- Det giver selvstændige en bedre forståelse for økonomien i at drive deres forretning, og online adgang til det brugervenlige system gør det nemt og hurtigt for iværksættere at klare de daglige bogføringsopgaver, siger Clark Knøsen, som har udviklet Dynaccount.

Samarbejde med revisorfirmaer

Der vil blive indledt et samarbejde med revisorfirmaer omkring brugen af det nye økonomisystem. Samarbejdet betyder, at brugerne får mulighed for personlig rådgivning, både når det gælder tilrettelæggelse af den daglige bogføring og brugen af Dynaccount.

- Vi ved, at et godt økonomisystem i sig selv ikke altid er nok. Derfor vil vi gerne sikre os, at vores brugere kan finde en revisor eller bogholder i deres lokalområde, som både kan rådgive omkring det økonomiske og yde personlig undervisning i Dynaccount. På den måde kan den enkelte iværksætter få vejledning i, hvordan man får mest ud af programmet i forhold til netop de behov, man har, siger Clark Knøsen.

Revisorfirmaet Chr. Lysehøj, Frederiksberg, er den første samarbejdspartner. Og der er flere på vej, oplyser Clark Knøsen.

Juni 2012