dot_animation
28.3.2024
9:51
Søg på brancher
facebook

Aller Media styrker innovationsarbejdet
med to nye chefer          

En international konceptudvikler og en erfaren projektleder er ansat som henholdsvis kreativ chef og udviklingschef for at bringe nye kompetencer ind i innovationsafdelingen        

For at styrke Aller Medias arbejde med at skabe og udvikle nye indtægtsområder i det udfordrende mediemarked er Rune Bendixen ansat som kreativ chef og Jan Krog Henningsen som udviklingschef i mediekoncernens innovationsafdeling.

Aller Medias nye chefteam har tilsammen næsten 50 års koncept- og udviklingserfaring på tværs af forskellige medie- og it-relaterede brancher, som f.eks. film/tv-, musik- og webbranchen. De to erfarne herrer skal supplere hinandens kreative- og projektledelsesmæssige kompetencer, når Aller Medias eksisterende kerneforretning skal optimeres, og nye forretningsområder skal udvikles og implementeres.

- I løbet af foråret har vi intensiveret vores udviklingsfokus og etableret en dedikeret innovationsafdeling, som skal bidrage til koncernens fortsatte udvikling. Rune og Jan skal maksimere forretningspotentialet i nye initiativer samt hjælpe mig med at opbygge og udvide afdelingen, som i øjeblikket tæller fem medarbejdere, fortæller innovationsdirektør i Aller Media, Pernille Aalund.

250 idéer om året 

Aller Medias innovationsstrategi omfatter en årlig idégenerering på 250 nye initiativer, hvoraf 50 skal videreudvikles og implementeres omkring kerneforretningen, og yderligere en god håndfuld skal skabe ny forretning inden for de medienære områder.

900.000 eksemplarer om ugen

Aller Media er den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Danmark med et samlet ugentligt oplag på omkring 900 000 eksemplarer, og hver uge læser mere end to millioner danskere et af Allers mere end 20 blade og magasiner. I Danmark er Aller Medias markedsandel på ugeblade 73 pct. og 24 pct. på magasiner. Sideløbende med blad- og magasinproduktion bevæger Aller Media sig over på nye medieplatforme for blandt andet at møde læserne på nettet og mobilen. Aller Media har ca. 600 ansatte i Danmark og er et datterselskab af Aller Holding, som også har aktiviteter i Norge, Sverige og Finland.

Juni 2012

 

e19c57_rune-bendixen.jpg - Højre billede 1642x2144

Rune Bendixen - kreativ chef.

24a6cf_jan-krog-henningsen.jpg - Højre billede 1647x2061

Jan Krog Henningsen - udviklingschef.