dot_animation
23.6.2024
12:12
Søg på brancher
facebook

Online magasin om innovation i dansk erhvervsliv

MagasinetInnovation.dk behandler temaet innovation set ud fra erhvervsmæssige og kommercielle vinkler og vil bidrage til at sætte fokus på et indsatsområde, der altid har spillet en stor rolle for dansk erhvervsliv – og i måske endnu højere grad vil gøre det i fremtiden.

MagasinetInnovation.dk kommer rundt om alle aspekter af innovation. Og alle brancher. Vi skriver om innovation inden for produktudvikling, produktion, distribution, ledelse, uddannelse m.m. Om udviklingsafdelingen, hvor det hele foregår. Om de personer, der arbejder med innovation – direkte og indirekte. Om personer, der har en holdning til og/eller erfaring med innovation. Om resultater, der er skabt gennem innovation – hvor det har ført virksomheden hen, hvad det har betydet for virksomhedens vækst og udvikling. Om innovation i offentligt regi. Som sagt: Alle aspekter af innovation.

Der er adgang til alle artikler i magasinet, når du har betalt. ”Gamle” artikler er nyttigt baggrundsmateriale og godt læsestof. Nyheder er som bekendt ikke alene det, som lige er sket, men også alt det, du ikke vidste i forvejen. 

Redaktion

Erhvervsjournalist Knud Erik Jensen
redaktion@magasinetinnovation.dk
Mobil 21 75 01 02

CVR/SE-nr. 83 91 25 53 

Grafisk design 

Tage Østbjerg
Grafisk kommunikation
www.oestbjerg.dk 

IT 

CoMaSys ApS
www.comasys.dk

Indholdet i MagasinetInnovation.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Tekst og billeder må ikke uden tilladelse kopieres, sælges eller videredistribueres. Artikler må citeres med tydelig kildeangivelse.