dot_animation
23.6.2024
13:11

Kapital til innovativ forretningsidé

Wildlife Communication Technologies får tilført kapital fra investeringsselskabet Agro Business Innovation A/S

Med idéen om et intelligent fugleskræmsel, AniMan – et system til bortskræmning af fugle og vildt i marker – vandt Wildlife Communication Technologies Agro Business Parks innovationspris i 2012. Et halvt år efter blev virksomheden nomineret til og vandt Agromeks nyhedspris i kategorien ”Markbrug” for systemet. Og nu skyder Agro Business Innovation A/S så yderligere kapital i virksomheden.

Direktør i Agro Business Park, Lars Visbech Sørensen, er ikke i tvivl om virksomhedens store potentiale og fortæller om beslutningen om kapitalforhøjelsen til virksomheden:

- Grunden er, at AniMan-systemet allerede nu har bevist sit markedspotentiale. Deltagelsen på Agromek 2012 gav os en rigtig god indikation af interessen – og dermed også forretningspotentialet – for dette produkt, der kan afhjælpe problemer med markskader, som mange landmænd oplever, og vi finder derfor en yderligere investering i virksomheden berettiget.

Den første medarbejder

Samtidig har Wildlife Communication Technologies bosat sig i et innovationskontor i Agro Business Park. Her gives de rette rammer til det, som det hele handler om, nemlig at opbygge virksomheden. Virksomheden har desuden netop ansat sin første medarbejder.

- Vi er meget glade for, at Agro Business Park har valgt at støtte os med denne kapitalforhøjelse. Vi har i øjeblikket meget travlt med at udvikle og producere vores intelligente fugleskræmsel, hvilket kræver kapital. Med denne kapitalforhøjelse i ryggen har vi frihed til at fokusere på udvikling af produktet, hvilket fylder meget i vores hverdag som nyt firma, siger Kim Steen, direktør i Wildlife Communication Technologies.

Februar 2013

  Lars Visbech Sørensen, er ikke i tvivl om Wildlife Communication Technologies store potentiale.

Støt MagasinetInnovation.dk med en donation - klik her.

Læs også: