dot_animation
26.5.2024
1:29

Magneter erstatter tømreren

Nyt indretningssystem baseret på en magnetløsning gør det attraktivt løbende at indrette og rokere om på butikkernes udseende

En ny dansk hyldeproducent, Mag & mov i Skanderborg, har designet et indretningssystem, som vil kunne spare detailbranchen for nogle dyre håndværkerregninger. Systemets banebrydende og patenterede hyldeophæng har allerede skabt interesse hos flere af landets store detailkæder.

Kenneth Kejser, der har startet Mag & mov sammen med Kasper Kejser, har selv arbejdet som tømrer og monteret hundredevis af hyldemeter i danske butikskæder. Mens han gik og arbejdede, ofte op til 14 dage i træk, på at færdiggøre butikkernes hyldesystemer, tumlede den jyske tømrer med ideen om at lave et smartere og langt billigere udstillingsmodul.

Resultatet blev en magnetløsning, der gør det økonomisk attraktivt løbende at indrette og rokere om på butikkernes udseende.

- Med vores nye indretningsløsninger bliver der sat fokus på kreativiteten og funktionaliteten med en personlig og skræddersyet indretning, der afspejler den enkelte virksomheds eller butiks stil, fortæller Kenneth Kejser.

Bagpladen som reklameplads

Systemet, der er udviklet og produceret i Danmark, består af en smal bagplade, der leveres med en plastfolie, som hver enkelt kunde selv kan designe. Ønsker man eksempelvis at tage et billede med sin smartphone og efterfølgende bruge det som baggrund, kan det uden problemer lade sig gøre.

Det giver et utal af muligheder for at udtrykke sin personlige stil. Folien kan i øvrigt let udskiftes og tilpasses efter behov og ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser, da hylderne kan fås i 275 forskellige farver i melamin, laminat, og hvis den enkelte butik ønsker det, kan bagpladen endda bruges som reklameplads for leverandører eller særlige brands.

Enkelt at ændre

- Systemet gør det enkelt at ændre i opsætningen af hylder. Hylderne vippes blot af, og pladen kan på få sekunder genplaceres et nyt sted. Dermed står opsætningen af det magnetbaserede hyldesystem i skærende kontrast til den tid, en tømrer bruger på at indrette butikslokaler med nye hyldesystemer. Med vores system er tid sparet og penge tjent, forklarer Kenneth Kejser.

En hylde kan bære op til 75 kg og kan altså bruges til lidt af hvert. Samtidig findes der skråhylder til brochurer, og en tøjstang kan monteres øverst på pladen og fungere som bøjlestang. Vandrette streger på selve bagpladsen sikrer tilmed, at hylderne kan sættes op uden brug af vaterpas eller lignende måleudstyr.

Ydermere er Mag & mov snart klar med en fristående plade, hvor der kan monteres hylder på begge sider. Dermed bliver detailhandlens indretningsmuligheder udvidet endnu engang. 

Det industrielle køkken

Endelig så varsles der med en ny serie, som udelukkende består af rustfrie materialer. Serien henvender sig til industrikøkkener, hvor særlige hygiejnekrav gør rustfrit stål til et nødvendigt valg. Med denne serie kan man på få sekunder løfte hylderne af bagpladen og smide dem i opvaskemaskinen. På den måde sikres det, at man lever op til Fødevarestyrelsens hygiejnekrav.

Marts 2013

 

Det nye indretningssystem gør det enkelt at ændre i opsætningen af hylder.

63u8-67068-mag_mov_04.jpg - Højre billede 1040x1535

Støt MagasinetInnovation.dk med en donation - klik her.

Læs også: