dot_animation
26.5.2024
2:34

Ekspert om fremtidens offentlige innovation

Der er brug for et endeligt opgør med myten om, at det private erhvervsliv er bedre gearet til innovation og nytænkning end det offentlige 

Det skriver forfatter, foredragsholder og innovationsekspert Jonathan Løw i en af tre artikler i MagasinetInnovation.dk. Jonathan Løw har på få år etableret sig som én af de mest anerkendte erhvervsfolk i Danmark, når snakken går på innovation, kreativitet, social innovation og iværksætteri.

Han har dels som iværksætter og dels som arrangør af Danmarks største event indenfor social innovation og ansvarlighed arbejdet med, hvordan virksomheder og det offentlige kan kombinere ønsket om at tage et socialt ansvar med en bedre bundlinje.

Jonathan Løw har en baggrund som succesfuld iværksætter, innovations- og uddannelsesansvarlig hos KaosPiloterne samt konsulent og rådgiver for både offentlige og private institutioner og firmaer. Med over 12 års erfaring indenfor dansk erhvervsliv trækker han på viden opnået igennem lederstillinger og iværksætter-erfaring med ansvar for innovation, CSR, forretningsudvikling og markedsføring/PR.

Han har bl.a. modtaget prisen for årets bedste IT-virksomhed af Computerworld og er blevet kåret som én af Danmarks 100 mest lovende ledere af Berlingske Nyhedsmagasin. Han arbejder aktuelt som foredragsholder og som konsulent indenfor offentlig og privat innovation, kreativitet og forretningsudvikling. Senest har han stået bag TV2’s satsning ”Danmarks bedste idé”.

Læs artiklerne ”Grundstenene i fremtidens offentlige innovation”, ”Gør social innovation mainstream” og ”Mål din menneskelighed”.

September 2013

  Jonathan Løw – forfatter, foredragsholder og innovationsekspert.

Støt MagasinetInnovation.dk med en donation - klik her.

Læs også: