dot_animation
26.5.2024
2:7

”Innovation with care”
og produkter, der virker

Innordic International A/S har meget fokus på hestens velvære og har ramt plet med alle sine produkter

Kompeet. GreenTrack. StrongStep. StrongSkin. Nutreet. Frostaid. Det er hovedproduktgrupperne, der har skaffet Innordic International A/S stor succes i hestebranchen worldwide. Og alle er udviklet af firmaets indehaver Svenning Tvede selv. 

”Innovation with care” kalder han det og konstaterer, at han i dag står med en unik produktpallette – omfattende produkter, der alle går nye veje ind til problemerne.

- Produkterne har den virkningsgrad, vi er gået efter. Det er baggrunden for succes’en. Der har vi ramt plet med dem alle. Der er meget nytænkning involveret, og vi kommer med viden og kompetencer, som er hentet uden for den etablerede hesteverden. Ad den vej har vi været i stand til at løse problemer, som man tidligere havde måttet leve og affinde sig med. Og det vil også være den røde tråd fremadrettet. Vi vil ikke begynde at tage let omsættelige konsumprodukter ind, for vi vil ikke kompromittere vores brand, siger Svenning Tvede, der lytter til både hesteejere og branchen i øvrigt for at spotte, hvor problemerne er.

Problemer, som han kan tage hånd om og løse med ”Innovation with care”.

- Vi har meget fokus på hestens velvære. Vi vil ikke symptombehandle, men forebygge, og jeg har et netværk af farmaceutiske kompetencer, som jeg kan trække på i forbindelse med produktudvikling, siger han og fortsætter:

Professionel bestyrelse

- Og ikke mindst har jeg en professionel bestyrelse, der er aktiv i driften og har et unikt netværk i dansk erhvervsliv. Som iværksætter kan det være svært at komme tæt på de rigtige mennesker, deri ligger nok den største udfordring for en iværksætter. Man må indse, at man er nødt til at få nogen kompetencer ind i firmaet, bl.a. via en professionel bestyrelse, og slippe roret på et tidspunkt. En iværksætter skal kende sin rolle og bruge sin tid, hvor han eller hun har sin kompetence. 

Svenning Tvede uddyber synpunktet i en filosofi, som han har gjort til sin:

- Hellere have 40 pct. af en succes end 100 pct. af en fiasko.

Med ansættelsen af en adm. direktør den 1. januar 2012 har han vist, at han sætter handling bag ordene.

Succesrate-afregning

Produktionen foregår via kontrakter med samarbejdspartnere, hvoraf omkring 90 pct. er danske. Det og en særlig succesrate-afregning betyder, at omkostningsniveauet hele tiden relaterer til omsætningen.

- Vi honorerer samarbejdspartnere ud fra den succes, vi får. Modellen gælder for dem alle. Og vi giver ingen kredit. Alt bliver betalt ”up front”. På den måde står vi stærkt økonomisk og er ikke sårbare som traditionelle iværksættervirksomheder, der ellers nok kan have svært ved at klare finansieringen med andre og mere gængse modeller, siger Svenning Tvede.

Beskæftiger op imod 100 mennesker

Ud over de seks arbejdspladser i hovedsædet på Nordfyn er skønsmæssigt op imod 100 mennesker beskæftiget på fuld tid med at producere, sælge og  deltage i produktudvikling for Innordic International A/S.

Juli 2012 

 

Innordic International A/S har en unik produktpallette til hestebranchen.

Follow-til-web.jpg - Højre billede 169x222

StrongSkin er hudpleje-midler til heste.

DSC_0001.JPG - Højre billede 306x316

Svenning Tvede - har udviklet alle produkterne selv.

Støt MagasinetInnovation.dk med en donation - klik her.

Læs også: