dot_animation
26.5.2024
1:42

DLG og Innordic International
i europæisk samarbejde

DLG’s hestebrand, Equsana, overtager alle europæiske salgsrettigheder

En ny aftale mellem DLG og Innordic International A/S betyder, at DLG’s hestebrand, Equsana, overtager alle europæiske salgsrettigheder til Innordics produkter. Desuden indebærer aftalen, at 13 af Innordics populære hesteprodukter fremover (fra og med oktober) er at finde i alle DLG-kæden Land & Fritids 63 butikker.

– Vi ønsker i Equsana at kunne tilbyde alle hesteejere en bred palette af de bedste produkter. Med Kompeet og den øvrige plejeserie er vi nu sikret, at Equsana også i forhold til tilskud og plejeserier kan tilbyde vores kunder nogle af markedets absolut bedste og førende produkter, fortæller markedschef for Equsana, Jacob Helt Jessen. Han understreger samtidig, at samarbejdet med den nuværende stab i Innordic fortsætter, både i form af rådgivning samt løbende sparring om produktudvikling og salg af produkterne.

Et kvantespring

Innordic International A/S er glade for den nye aftale, som betyder, at virksomheden nu kan satse og koncentrere sig om salg til øvrige markeder, hvor produkterne i forvejen er repræsenteret og har fremgang, bl.a. Australien, New Zealand, Kina og USA.

Aftalen betyder et kvantespring for den innovative virksomhed.

– Vi er stolte over at have fået en aftale i stand med DLG-koncernen og har store forventninger til det fremtidige samarbejde. En stærk og markant samarbejdspartner som DLG giver os en solid platform at komme videre fra, siger Svenning Tvede, grundlægger og hovedaktionær i Innordic International A/S.

De 13 tilskuds- og plejeprodukter vil fra efteråret få ny Equsana-emballage, så de bliver en fuld integreret del af “Equsana-familien”, mens navnene på produkterne er uændrede.

August 2012

 

DSC_0001.JPG - Navn 386x567 - Navn 251x335

Svenning Tvede, grundlægger og hovedaktionær i Innordic International A/S.

Støt MagasinetInnovation.dk med en donation - klik her.

Læs også: